Efter inspiration fra http://frkcupcake.blogspot.com/ (fantastisk blog), købte jeg ind til Snickers muffins og peanutbutter frosting a la Martha Stewart.
Kagerne blev ganske enkelt fantastiske! Og det samme gjorde frostingen. Den var dog ikke helt fast nok, efter min smag. Næste gang vil jeg nok bruge lidt mere smør, evt. 150 g i stedet for 115 g.
Til at dekorere, havde jeg desuden købt friske kirsebær, guldkugler fra Dr. Oetker samt mørk smeltechokolade. Første idé var at smelte chokoladen og lade det flyde ned over den lysebrune peanutbutter frosting. Dog blev frostingen for blød, så jeg forsøgte mig ikke med dette.
I stedet hakkede jeg chokoladen og dryssede den ud over.
Jeg formede også roser af fondant, samt mixede en lille skålfuld af frostingen med kakao, for at den skulle blive mørkere. Med denne mørke frosting tyllede jeg små blomster ud på kagerne.
Helle's Cupcakes. På min blog finder du opskrifter på cupcakes, muffins og forskellige typer af frosting. Har du selv en spændende opskrift på cupcakes, muffins eller frosting er du velkommen til at skrive til mig:-)
14. jul. 2011
Chokolade cupcakes med vaniljefrosting
Disse muffins er ganske almindelige chokolademuffins:
Opskrift på chokolade muffins
ca. 15 stk
Opskrift på chokolade muffins
ca. 15 stk
1 æg
2 1/2 dl cremefraice
1 dl olie eller smør
1 dl mælk (kan skiftes ud med kaffe)
225 g sukker
250 g mel
50 g kakao
1 tsk natron uden top
2 tsk vanilie sukker
150-200 g groft hakket chokolade
2 1/2 dl cremefraice
1 dl olie eller smør
1 dl mælk (kan skiftes ud med kaffe)
225 g sukker
250 g mel
50 g kakao
1 tsk natron uden top
2 tsk vanilie sukker
150-200 g groft hakket chokolade
Etiketter:
Buttercream frosting,
Cupcakes,
Vaniljefrosting
Abonner på:
Opslag (Atom)