Opskrift på rosin cupcakes
115 g smør (stuetemperatur)
120 g sukker
2 æg
130 g mel
1 ¼ tsk bagepulver
¼ tsk salt
2 spsk mælk
75 g rosiner
Evt. 1 tsk romessens - alt efter hvor fremtrædende en romsmag man ønsker, frostingen smager jo også af rom.
Forvarm ovnen til 175 grader (ikke varmluft).
Pisk sukker og smør sammen i en skål til det er let og luftigt. Pisk æggene i.
Si melet og vend det i dejen. Rør romessens og mælken i til dejen er
jævn. Bland til sidst rosinerne i.
Bag kagerne i ca. 17-20 min., eller
til de ikke længere er våde i midten. Lad dem køle ned på en rist.
Opskrift på mascarpone frosting
250 g. mascarpone
1 dl piskefløde
Ca. 60 g flormelis, men prøv dig frem
1 tsk romessens
Evt. lidt pastafarve
1 dl piskefløde
Ca. 60 g flormelis, men prøv dig frem
1 tsk romessens
Evt. lidt pastafarve
Pisk fløden godt fast og
vend derefter mascarponen i. Rør flormelis efter smag i frostingen, og tilsæt
romessens samt pastafarve hvis det ønskes.
Kagerne er pyntet med fondant blomster.
Kagerne er pyntet med fondant blomster
Ingen kommentarer:
Send en kommentar