 Disse cupcakes er hurtige at lave - og det gode er, at ingredienserne er nogle som man oftest har i forvejen.
Disse cupcakes er hurtige at lave - og det gode er, at ingredienserne er nogle som man oftest har i forvejen.Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv.
Kagerne i sig selv bliver med garanti altid lækre og svampede.
Opskrift på vanilje cupcakes
115 g smør120 g sukker
2 æg
130 g mel
1 ¼ tsk bagepulver
¼ tsk salt
2 spsk mælk
1 tsk vanilje ekstrakt
Forvarm ovnen til 175 grader (ikke varmluft).
Pisk sukker og smør sammen i en skål til det er let og luftigt. Pisk æggene i,
et ad gangen. Si melet og vend det i dejen sammen med bagepulver og salt. Rør
vanilje ekstrakt og mælk i til dejen er jævn.
Bag kagerne i ca. 17 min., eller
til de ikke længere er våde i midten. Vær opmærksom på, at kagerne ikke skal
være gyldne på toppen. Lad dem køle ned på en rist.



 
2 kommentarer:
Hej.
Hvor mange cupcakes bliver der ud af opskriften?
Kh. Jeannette
Hej Jeanette
Der bliver ca. 12 cupcakes :)
Mvh. Helle
Send en kommentar